Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Flex-Sourcing

Geef je carriere een boost met Flex-sourcing

Contact

Wij vinden geschikt personeel voor uw vacatures

Contact

Snel zoeken
Vacatures
inHendrik-Ido-Ambacht
Bekijk alle vacatures

Voor opdrachtgever

Flex-sourcing heeft u het volgende te bieden


Tijd, energie en geld besparen in de zoektocht naar een nieuwe collega? Profiteer van ons uitgebreide netwerk van professionals. Dankzij onze landelijke werkwijze en uitgebreide kandidatenbestand kunnen wij u snel voorstellen aan passende professionals.

Flex-sourcing bemiddelt in vaste en tijdelijke banen op MBO-, HBO- en WO-niveau. Dit doen we op basis van uitzenden, detacheren, werving en selectie, interim en payroll. In ons bestand staan zowel starters als zeer ervaren kandidaten. 

Flex-sourcing werkt landelijk en volgens het principe 'no cure, no pay'. Via Flex-sourcing vindt u snel en doeltreffend inzetbare kandidaten voor uw openstaande vacatures. Wij stellen alleen kandidaten voor die wij persoonlijk hebben gesproken, en waarvan wij menen dat zij qua opleiding, ervaring, ambitie en persoonlijkheid goed passen bij de cultuur en werkwijze van uw bedrijf of organisatie.

Bent u op zoek naar een nieuwe collega? Heeft u te maken met onderbezetting door ziekte of verlof? Stuurt u ons dan uw vacature door. Graag bezoeken wij u ook persoonlijk voor een kennismakingsgesprek. Hoe beter wij een beeld hebben van het functieprofiel en de bedrijfscultuur, hoe groter de kans op een geslaagde match.

Delen

Flex-sourcing gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.